Wie heeft Blackbird plc (LON: BIRD) -aandelen gekocht?

Wie heeft Blackbird plc (LON: BIRD) -aandelen gekocht?

We zijn de tel kwijtgeraakt hoe vaak insiders aandelen hebben verzameld in een bedrijf dat aanzienlijk verbetert. Aan de andere kant zouden we nalatig zijn om niet te vermelden dat het bekend is dat verkoop met voorkennis voorafgaat aan moeilijke periodes voor een bedrijf. Dus we zullen kijken of insiders aandelen in Blackbird plc hebben gekocht of verkocht (LON: BIRD).

 

Zijn transacties met voorkennis belangrijk?

 

Het is heel normaal om insiders van bedrijven, zoals bestuursleden, van tijd tot tijd in aandelen van bedrijven te zien handelen. Dergelijke insiders moeten echter hun handelsactiviteiten bekendmaken en mogen niet handelen op basis van voorkennis. aandelen apple kopen online.

 

Transacties met voorkennis zijn niet het belangrijkste als het gaat om langetermijnbeleggingen. Maar het is volkomen logisch om in de gaten te houden wat insiders doen. Een studie van Harvard University wees bijvoorbeeld uit dat ‘aankopen met voorkennis een abnormaal rendement opleveren van meer dan 6% per jaar’.

 

 

Bekijk onze nieuwste analyse voor Blackbird

 

Blackbird-transacties met voorkennis in het afgelopen jaar

De oprichter, Stephen Streater, deed de grootste verkoop met voorkennis in de afgelopen 12 maanden. Die ene transactie was voor UK £ 256k aan aandelen tegen een prijs van UK £ 0,14 per stuk. Dat betekent dat zelfs als de aandelenkoers lager was dan de huidige prijs van UK £ 0,22, een insider sommige aandelen wilde innen. We beschouwen het over het algemeen als negatief als insiders hebben verkocht, vooral als ze dat onder de huidige prijs hebben gedaan, omdat dit impliceert dat ze een lagere prijs redelijk vonden. Hoewel verkopen met voorkennis geen positief teken is, weten we niet zeker of dit wel betekent dat insiders denken dat de aandelen volledig worden gewaardeerd, dus het is slechts een zwak teken. Deze verkoop was slechts 2,8% van het belang van Stephen Streater. Stephen Streater was de enige individuele insider die het afgelopen jaar verkocht. euro tesla aandeel op de markt.

 

In de afgelopen twaalf maanden kochten insiders 1,91 miljoen aandelen voor £ 270k. Maar ze verkochten 1,83 miljoen aandelen voor £ 256k UK. In de afgelopen twaalf maanden is er meer gekocht dan verkocht door Blackbird-insiders. U kunt de transacties met voorkennis (door bedrijven en individuen) van het afgelopen jaar in de onderstaande grafiek zien. Door op de onderstaande grafiek te klikken, kunt u de precieze details van elke insider-transactie zien!

 

Blackbird is niet de enige insiders die aandelen kopen. Dus neem een ​​kijkje in deze gratis lijst van groeiende bedrijven met insider-inkoop.

 

Hebben Blackbird Insiders onlangs gehandeld?

We zagen de afgelopen drie maanden een aantal insiders van Blackbird aandelen kochten. Chief Operating & Financial Officer en directeur Stephen White kocht in die periode voor £ 5,0k aan Britse aandelen. Het is goed om te zien hoe de insider koopt, evenals het gebrek aan recente verkopers. Maar het bedrag dat de afgelopen drie maanden is geïnvesteerd, is niet genoeg voor ons, als een enkele factor.

 

Insider-eigendom van Blackbird

Veel investeerders willen graag nagaan hoeveel van een bedrijf in handen is van insiders. Een hoog aandeelhouderschap van voorkennis zorgt er vaak voor dat het leiderschap van het bedrijf meer rekening houdt met de belangen van de aandeelhouders. Blackbird-insiders bezitten ongeveer £ 20 miljoen aan aandelen. Dat komt overeen met 26% van het bedrijf. Hoewel dit een sterk maar niet uitstekend niveau van eigendom van voorkennis is, is het voldoende om aan te geven dat het management en kleinere aandeelhouders op één lijn zitten.

 

Dus wat betekenen de Blackbird-transacties met voorkennis?

Uit onze gegevens blijkt dat er in de afgelopen drie maanden een kleine aankoop met voorkennis is gebeurd, maar geen verkoop. Over het algemeen is het kopen niet de moeite waard om over naar huis te schrijven. Onze analyse van transacties van het afgelopen jaar is echter bemoedigend. Insiders hebben aandelen in Blackbird en we zien geen aanwijzingen dat ze zich zorgen maken over de toekomst. Naast informatie over transacties met voorkennis die gaande zijn, is het nuttig om de risico’s waarmee Blackbird wordt geconfronteerd te identificeren. Voorbeeld: we hebben 4 waarschuwingssignalen voor Blackbird gezien waarvan u op de hoogte moet zijn.